TIETOJAHISTORIA

Heebun historian juuret löytyvät Habbotic -fanisivustolta. Habbotic.net perustettiin vuoden 2003 keväällä tarjoamaan habboilijoille ajankohtaista tietoa Habbo Hotelista. Sivusto nousi nopeasti muiden suosioon ja kesällä 2003, yhdessä Pixeli.netin kanssa, järjestettiin ensimmäinen Habbomiitti.

Kun Kultakalan Kuvalehden toiminta loppui kesällä 2003, Habbotic päätti ryhtyä kuvalehdeksi. Ensimmäinen numero julkaisiin 12.8.2003. Staffiin kuuluivat tällöin keikku, Kurala, -elous-, Fortunate ja -Elukka-. Lisäksi Habboticissa oli "Kysy valvojalta" -palsta, jota toimitti nimenomaan -Elukka-.

Habboticin suosion noustua se ehti julkaista myös numero 2:n (10.10.2003) ja Halloween Specialin (17.10.2003). Tämän jälkeen keikulta loppui oma vapaa-aikansa täysin koulun takia, jonka seurauksena Habbotic.net lopetettiin.

Heebun Staffi

Ajat muuttuivat ja keikun koulukiireet vähenivät. Habbolla ei ollut oikein minkäänlaista kuvalehteä, joten keikku päätti perustaa uuden kuvalehden, Heebun. Habbotic -nimeä ei otettu enää takaisin sen takia, koska Kriisipalvelu oli muuttanut nimensä Habbomaticiksi. Emmehän me halua tuoda markkinoille lähes samannimistä sivustoa. Ja sitäpaitsi, uusi staffi, uudet kujeet, joten uusi nimikin.

Heebun ensimmäinen numero julkaistiin 5.10.2006. Heebun staffiin kuuluivat keikku (ylläpitäjä), Erinna (päätoimittaja), Ihmissyoja (ulkoasuvastaava), Suurennuslasi (assistentti), err0r (toimittaja), kumina (arvostelija), sekä Ankkamankka (oman palstansa ylläpitäjä).

Tämän jälkeen Heebussa julkaistiin monia onnistuneita ja suosiota saavia mielenkiintoisia numeroita, sekä Special -julkaisuja. Staffissa tapahtui muutoksia: kumina ja err0r joutuivat luopumaan paikoistaan kiireittensä takia. Heidän tilalleen tulivat uudet lahjakkaat tulokkaat: Agneta (arvostelija) ja mr.sultaan (toimittaja). Saimme mukaamme myös uuden kuvittajan, Mic :in.

Heebu oli ehtinyt toimia vain 2 kuukautta ja toimittaa 4 numeroa, kun siitä tuli 7.12.2006 Habbo Hotel Suomen virallinen fanisivusto.

Virallisena fanisivuna toimiminen lisäsi suosiota. Mic ja mr.sultaan erosivat molemmat Heebusta kiireittensä vuoksi. Heebuun haettiin lisää staffilaisia. Mukaan liittyivät uusi toimittaja -pippin-, sekä uutta "Maailmalla" -palstaa toimittamaan Vaniljapasta. Kuvittajiksi tulivat Lord-Ananas ja Kaisushi, jotka toimivat Heebussa numero 5:een saakka, jonka jälkeen hekin erosivat kiireittensä vuoksi.

Heebua laajennettiin entisestään ja uudeksi peli-, sivusto- ja huonearvostelijaksi valittiin Ribbon ja "Kysy HabboeXpertiltä" -palstalle Vinoteksti. Ankkamankan "Kysy Ankkamankalta" -palsta lopetettiin. Lisäksi numero 6:n yhteydessä julkaisiin Versio 2 Heebusta, sekä uudeksi yhteistyökumppaniksi tuli Habbowiki.TEKIJÄNOIKEUDET

Heebussa pätevät tekijänoikeudet. Artikkelit ja suurin osa kuvista ovat Heebun ominaisuutta. Niitä ei tule lainata tai käyttää missään ilman erillistä lupaa.

Habbo®, Habbo Hotel®, Sulake ja niihin liittyvät tunnukset ovat Sulake konsernin tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tekijän-, tavaramerkki- ja muut oikeudet tämän sivuston Habbo Hotel® tai muusta Sulake konsernin omistamasta palveluista peräisin olevaan materiaaliin kuuluvat Sulake konsernille. Kaikki oikeudet pidätetään.YHTEYS- JA LISÄTIEDOT

Osoite: http://www.heebu.com/

Sähköpostit: [email protected] (pääsähköposti), [email protected] (toimituksen sähköposti), sekä jokaisen staffilaisen sähköposti on [email protected]

Toimivuus: Paras selattavuus saadaan aikaiseksi resoluutiolla 1024x768 ja 32-bittisellä värisyvyydellä. Lisäksi sivusto on testattu toimivaksi uusimmilla Mozilla Firefox ja Internet Explorer -selaimilla.

Fontit: Verdana

Domainin tiedot: Domain on tilattu enom.comista ja sivutila FINetworksilta.LINKITTÄMINEN

Voit linkittää Heebun sivuillesi oheisilla bannereilla. Muista linkittää Heebu osoitteeseen http://www.heebu.com/ ! Mikäli sinulle tulee ongelmia linkityksen kanssa, ota yhteys osoitteeseen [email protected].

Heebu1 Heebu2 Heebu3

Heebu4 Heebu5KIITOKSET

Suuri kiitos kaikkille lahjoittajille Habbossa, jotka olette tukeneet Heebun tapahtumia! Juuri teidän ansiostanne saamme tehtyä uusia tapahtumia ja maksettua kilpailujen palkinnot!YHTEISTYÖ

Kuvalehti Heebu toimii yhteistyössä Habbowikin kanssa. Kuvalehti Heebu tarjoaa Habbowikille sivutilaa ja Kuvalehti Heebu on mukana myös Habbowikin kehittämisessä.