ARKISTO

» SpringFest Special (6.6.2007)

Virallisten fanisivujen, Habbo eXperttien ja Seitikin ja -Elukka- :n toimesta järjestettiin 28.5-1.6.2007 festariviikko, johon sisältyi lukuisia erilaisia tapahtumia Habbossa. SpringFest -spesiaali sisältää reportaasit lähes kaikista viikon tapahtumista.» Numero 8 (9.5.2007)

Numeron aiheena on musiikki niin Habbon seinien sisällä kuin yleisestikin, ja se sisältää erilaisia haastatteluja koskien traxmachinea, musiikkimakua ja musiikin merkitystä. Peliarvostelut keskittyvät kahteen musiikkiaiheiseen peliin, Singstar Legendat (PS2) ja BUZZ! Suuri musiikkitietovisa (PS2), varsinainen musiikkiarvostelu Within Temptationin kappaleeseen Frozen ja kirja-arvostelu Ilkka Remeksen kirjaan Piraatit. Maailmalla -palsta esittelee tällä kertaa Ranskan, lisäksi kuullaan kaksi erilaista näkökantaa Sulakkeen musiikkiaiheisesta hahmochatista Coke Musicista ja päätoimittajan ajatuksia staffihakuajalta.» Numero 7 (11.4.2007)

Numeron aiheena on terveys sisältäen henkisen ja fyysisen terveyden sekä sen, kuinka omaa terveyttään voi vaalia erilaisilta uhkatekijöiltä. Peliarvosteluun on päässyt Tiger Woods PGA Tour 2004 ja musiikkiarvosteluun Lovexin Anyone, Anymore. Lisäksi numero sisältää ruokareseptejä ja teemaan liittyviä gallupeja.» Numero 6 (7.3.2007)

Numerossa muistellaan vuosien takaista Habboa ja sen vaiheita ajan saatossa. Lehti sisältää eri mittaiset habboilutaipaleet omaavien kävijöiden haastatteluja, referointia Heebun järjestämistä espanjalaisista ystävänpäiväjuhlista ja kulttuuriarvostelujen puolelta peliarvostelun pelistä Generally ja musiikkiarvostelun Apulannan julkaisusta Koneeseen kadonnut. Maailmalla -palstan sivuilla perehdytään Iso-Britanniaan maana sekä sen Habbo Hoteliin.» Valentine's Day Special (14.2.2007)

Valentine's Day Specialissa eli ystävänpäiväspesiaalissa päästään lukemaan lukijoidemme antaumuksella kirjoitettuja ystävänpäivärunoja ystävyydestä, ihastuksesta, rakkaudesta ja kaipuusta. Numerossa tutustutaan myös ystävänpäivän historiaan. Hempeää punaista ja sydämiä näkyvissä!» Numero 5 (7.2.2007)

Lemmikit ovat toimineet tämän numeron innoittajana. Kirjoittajien otteessa on asiaa eläinsuojelusta, omista lemmikkieläimistään ja Idols-huuman vaikutuksen tutkailua Habbossa. Kulttuuriarvosteluissa ovat Sunrise Avenue -yhtyeen kappale Forever Yours ja huonearvostelussa Mehisbingo, ja vaikka Heebu ei ruoka-arvostelupalstaa tunnekaan, ainakin allekirjoittanut (päätoimittaja) antaisi tämänkertaiselle laskiaispullareseptille täydet viisi tähteä!» Numero 4 (10.1.2007)

Tämänkertaisen julkaisumme teemana on Aasian kulttuuri. Haastattelussa ovat mm. Habbo Hotel Singaporen ja Habbo Hotel Kiinan Community Managerit DoeLee ja Samyani, tietoa uudistuneesta Habbo Clubista, artikkeli uusista Gothic -kamoista sekä artikkeleita Aasian kulttuuriin liittyen. Kulttuuriarvosteluissa tutustuaan mm. Deluxe Ski Jump 3 -peliin, elokuviin Hero ja Naapurini Totoro sekä Lordin Would You Love A Monsterman -musiikkikappaleeseen.» Joulu Special (20.12.2006)

Heebun Joulu Special on pullollaan aitoa joulutunnelmaa, vaikka hieman myös ihmetellään, miksi lumi antoi odottaa itseään niin kauan tänä vuonna! Jouluruokien, lahjapakettien ja hyvän joulun toivotusten keskellä pohditaan onnellisen joulun reseptiä, kiperiä kysymyksiä lahja-asioiden äärellä ja sitä, miltä mahtaakaan kuulostaa Howard Blaken säveltämä Walking In The Air. Kappale esiintyy myös elokuvassa Lumiukko, joka on myös saanut oman kunniakkaan esittelynsä tämänkertaisessa spesiaalissa.» Numero 3 (6.12.2006)

Kolmannessa numerossa Heebu vaihtaa viihteelle ja kertoo tällä kertaa jos jonkinlaista asiaa vapaa-ajasta. Joulukuun kunniaksi numero sisältää asiaa muun muassa shoppailusta, habbomaisista peleistä, erilaisista vapaa-ajan viettotavoista Habbossa ja muualla sekä ArmasK:n haastattelun. Kirja-arvostelussa tutustutaan R.L. Stinen teokseen Karmivat pianotunnit, ja lukupaketissa mukana on myös näkökantaa uusien peli-ideoiden hyödyistä ja ongelmista Habbossa.» Numero 2 (8.11.2006)

Turvallisuus on tärkeä ja aina ajankohtainen aihe Habbon maailmassa. Myös Heebu on ottanut asiakseen tarjota vinkkejä turvalliseen habboiluun, ja nro 2:sta löytyykin muun muassa Habbon turvallisuusvastaavan -Elukka- :n, moderaattori MOD-nettle :n ja HabboX Vinotekstin sana aiheesta. Mukaan on päässyt myös kaksi elokuva-arvostelua (Madagaskar ja Kauna 2), musiikkiarvostelu Agnes - I Thought We Were Lovers ja kooste Heebun järjestämistä halloween-juhlista.» Habboween Special 2006 (25.10.2006)

Halloween Special -numerossa kommentoidaan tunnelmia vuoden 2006 halloweenin ajasta. Elokuva-arvostelut painottuvat tällä kertaa kauhuleffoihin, keikku antaa vinkkejä onnistuneen halloween-juhlan järjestämiseen ja pääsemme kuulemaan myös Hessulin halloween-suunnitelmista. Tässä numerossa painotamme myös lukijoiden panosta - luvassa on monta erilaista, hyytävää kauhutarinaa!» Numero 1 (5.10.2006)

Aivan ensimmäisessä Heebun numerossa kurkistetaan habboilijoiden syksyisiin mielipuuhiin sekä tunnelmiin koulujen alkamista koskien. Kulttuuriarvosteluista mukaan ovat päässeet infot kappaleesta Basshunter - Boten Anna sekä elokuvasta Pirates of The Caribbean II - Kuolleen miehen kirstu. Lisäksi luodaan silmäys habbojen mielipiteisiin hotellin uudistuksista, uusiin julkisiin tiloihin Sinisen putouksen puutarhaan ja Monster Jamiin. Habbon synttärit ovat mukana hengessä, totta kai!