SpringFest 2007!

Kirjoituskone Erinna
keikku
-pippin-
Ihmissyoja
Vaniljapasta
Suurennuslasi
Buyo
@[email protected]

Habbo®, Habbo Hotel®, Sulake ja niihin liittyvät tunnukset ovat Sulake konsernin tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tekijän-, tavaramerkki- ja muut oikeudet tämän sivuston Habbo Hotel® tai muusta Sulake konsernin omistamasta palveluista peräisin olevaan materiaaliin kuuluvat Sulake konsernille. Kaikki oikeudet pidätetään.

Sulake konserni ei omista tai ylläpidä tätä sivustoa, eikä se ole osa Habbo Hotelin tai minkään muun Sulake konsernin ylläpitämän tai omistaman sivuston osa. Sulake konserniin kuuluvat yhtiöt eivät vastaa tämän sivuston sisällöstä, sen oikeellisuudesta tai sivustolla esitetyistä mielipiteistä.


FESTAREILLA JUHLITTIIN

Aurinko

Habbo eXpertit ja viralliset fanisivut Ankkala, ColaCala, Habbomatic ja Kuvalehti Heebu järjestivät yhdessä Seitikin ja -Elukka- :n kanssa kevätfestarit, SpringFest 2007, ajalla 28.5. - 1.6.2007. Tapahtumia oli monenlaisia, mm. erilaisia talk show -tapahtumia, peelopaalua, tuolikilpailuja, tasa-arvotapahtumaa ja erilaisia lomakekisoja. Jokaisella oli hauskaa, ja palkintoja oli luvassa kuin sieniä sateella.

Festarihemmo

Itse ainakin pidän SpringFestiä hyvin onnistuneena. En valitettavasti itse päässyt käymään missään tapahtumassa, kun oma aikani meni kouluhommia tehdessä. Eikä välttämättä moni muukaan ehtinyt käydä kaikissa tapahtumissa. Siksi me Heebussa löimme päämme yhteen ja tuotimme teille reportaaseja lähes kaikista tapahtumista, joita viikolla oli.

Kartta

Kevätfestareiden jälkeen koulut loppuvat ja on aika siirtyä kesälomalle. Haluamme kiittää kaikkia mukavista festareista! Toivottavasti ensi vuonna järjestämme entistä räiskyvämmät festarit, eikö vain? Oikein hyvää kesää kaikille! Muistakaa aurinkorasva!

Auringossa makoillen,
keikku 8)

ANKKALAN STAFFITÄRSKYILLÄ TUU

Ankkala.netin tapahtumahuoneessa vietettiin staffitärskyjä maanantaina klo 16-17, ja vieraana oli hotellinjohtaja Tuu. Tuulla riittikin rutkasti kiireitä, sillä jokainen tuntui tahtovan vastauksen omaan kysymykseensä. Erityisen kiinnostuneita oltiin Sulakkeen mahdollisesti tarjoamista kesätyöpaikoista.

Jokaisen habboilijan toiveammattina tuntuikin olevan moderaattorin tai jonkun muun staffin homma Sulakkeella. Valitettavasti alaikärajaksi tähän työhön osoittautui 18 vuotta, ja täten monen unelmat kariutuivat heti lähtökuoppiinsa. Suurimmaksi osaksi tapahtumassa oli oikeinkin mukava meininki, mitä nyt lukuun ottamatta muutamaa häirikköä, jotka tosin poistettiin huoneesta nopeasti.

Ankkala ja Tuu

Habboilijat kyselivät kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä aina uusista tavaroista porttikieltoihin ja Tuun siviilisäätyyn asti. Taisipa jokunen poikapuolinen habbo siis vilkuilla Tuuta myös sillä silmällä.

Työkseen hotellin kimpussa touhuileva Tuu ei paljoa vapaa-aikanaan hotellissa käy, vaikka aina silloin tällöin iltaisin kalastimen käykin tarkistamassa. "Eiköhän 8 tuntia päivässä riitä habboiluksi", hän virnistää.

Tuulla on hotellissa sormensa pelissä monessa asiassa. Hän nimeää yleisiä huoneita ja tiloja sekä uusia huonekaluja ja touhuilee hotellin sivujen parissa. Tokihan hotellinjohtajalla täytyy olla sormensa pelissä joka asiassa.

Kahtakymmentä vaille viisi Tuun oli aika tehdä lähtöä muihin hommiin, ja hän alkoi hyvästellä hotellikansaa. Kaikki toivottivat Tuulle mukavaa päivänjatkoa ja oivaa SpringFestin loppua, ja samaa toivotteli Tuukin vielä takaisin. Tuu kuitenkin lupasi näyttäytyä hotellissa vielä viikon aikana pidettävissä muissa tilaisuuksissa.

Tuun poistuttua alkoi meno huoneessa pikkuhiljaa rauhoittua ja huutomellakka hiljentyä. Joukko keskittyi kiittelemään Ankkalaa hyvin järjestetystä tapahtumasta ja kyselemään, mitä kaikkea uutta Ankkalaan on kesän aikana tulossa. Ankkala.net -nimisen hahmon takana ollut Ankkalan staffi hoiti vastailun mallikkaasta.

-pippin-

ILOA JA HAIKEAA TUNNELMAA HABBOMATICIN LÄKSIÄISTAPAHTUMASSA

MOD-insigned

Habbomatic järjesti SpringFest -viikon tapahtuman, jonka päävieraana paikalla oleili MOD-insigned. Lisäksi suuri huone oli täpötäysi lähes tapahtuman alusta loppuun lukuisten kiinnostuneiden habbojen seuratessa vanhasen ja Eyonin vetämää tilaisuutta.

MOD-insigned

Virallinen osuus koostui MOD-insignedin kyselytuokiosta, jossa hän esitti yleisölle joukon kysymyksiä muun muassa Habbon kamoihin, yhteisöön ja historiaan liittyen. Muista habboista koostuva katsojajoukko taas jututti MOD-insignedia liittyen hänen staffiuraansa ja sen päättymiseen, hänen jatkosuunnitelmiinsa ja yleisesti staffiasioiden suhteen. Lisäksi ohjelmaan sisältyi muutama kama-arvonta, joista yhdessä myös allekirjoittanutta onnisti.

Tilaisuuden loppuessa MOD-insigned halusi osoittaa lämpimän kiitoksen kaikille ja poistui tapahtumasta hyvillä mielin. Paikallaolijoista kourallinen jäi vielä hetkeksi keskustelemaan pelihallin kohtalosta ja yleisesti oleskelemaan.

Erinna

VILSKETTÄ HEEBUN TALK SHOWSSA

Heebu Talk Show

Heebun Springfest -tapahtuma Talkshow veti puoleensa hyvin porukkaa, mutta huone ei silti aivan täyteen asti tullut. Tapahtuma alkoi hyvin keikun avauspuheella, jonka hän piti kiireellä, sillä hän oli matkalla kouluun. Hetken päästä ilmestyikin -Elukka- ovelle, näin tyylikkäästi myöhässä (5min). Siinä sitten toivoteltiin -Elukka- tervetulleeksi tapahtumaan ja kiiteltiin, että ylipäänsä pääsi tulemaan.

Sitten olikin -pippin- -tädin vuoro avata kysymysarkisto, jonka myötä tulikin monta mahtavaa ja kiperää kysymystä koskien pääasiassa Sulaketta sekä -Elukka- :n työnkuvaa. Hiukan myöhemmin itse yleisö pääsi kysymään -Elukka- :lta mahtavia kysymyksiä, joista suurin osa koski myös Sulaketta. Äkkiseltään tuli kyse hotellin graafikoista, kysyttiin, että kuka on jne. Hotellin graafikko, BruceBlues tuli piipahtamaan hetkeksi. Kukaan ei edes tahtonut huomata häntä, kunnes joku huusi: "Katsokaa!"

Heebu Talk Show

Sitten kas! Basso ilmestyi paikalle kiireellä, sillä hän saapui Power Mover -tapahtumasta nopeasti Talk shown pariin. Basso tuli ja -Elukka- meni, siispä sama rundi, joka -Elukka- :n kanssa oli, jatkui Basson suhteen.

Suurennuslasi

ANKKALAN JUTTUTUOKIO

Ankkalan juttutuokio

Keskiviikkona 30. toukokuuta yksi Suomen Habbon virallisista fanisivuista, Ankkala.net, järjesti SpringFest-tapahtuman. Tapahtumaan henkeen kuului kysely Ankkalasta ja tavaroiden arpominen paikallaolijoille. Huone alkoikin täyttyä heti alusta hyvään vauhtiin, eikä syyttä. Juontaja, ankkala.net, aloitti tapahtuman jakamalla ensimmäisen tavaran. Ihmiset alkoivat tanssia ja huudella kehuja Ankkalan fanisivulle sekä onnitella arpaonnen suosimia hahmoja.

Tämän jälkeen hahmot saivat esittää kysymyksiä Ankkalasta, ja niitä tuntui riittävän. Perustamisaika ja virallistaminen kiinnostivat yhtä paljon kuin myös ylläpidon määrä sekä rekrytointi. Koko tapahtuman ajan habbot saivat kuitenkin esittää kysymyksiä, joihin juontaja vastaili. Juhlakansaa oli aivan laidasta laitaan, nähtiinpä siellä myös muutama julkkiskin, mutta mikä tärkeintä - kaikki olivat iloisella mielellä ja henki oli hyvä.

Ankkalan juttutuokio

Juhla jatkui loppua kohden lähinnä tavaroita arpomalla. Aleboy ja Boby kävivät kummatkin arpomassa monta kädellistä tavaraa. Kohokohtana ankkala.net kävi kuitenkin vielä arpomassa juhlijoiden kesken murmur-sohvan, kirjoituskone-setin, vihreän tuulettimen sekä hovimestarin. Arpaonni suosi suurimmissa palkinnoissa hahmoja Venkula, Mr.Miguel, 1suoli ja RiisiPiirakka.

Ankkalan juttutuokio

Yleisesti juhlaa pidettiin todella hauskana ja onnistuneena ja huonetta hyvin kauniina ja keväisenä. Ohessa on haastattelu koko juhlan ajan paikalla olleelta hahmolta, Virusturvalta.

1. Piditkö Ankkalan tapahtumasta?
2. Oliko se mielestäsi onnistunut?
3. Kevätterveisesi muille habboilijoille sekä Heebun lukijoille!

1. Pidin tapahtumasta oikein paljon varmaan siksi, että siellä oli todella loistava sisustus ja siellä jaettiin kamaa. Tuollaisia tapahtumia saisi olla useamminkin. ;D
2. Tapahtuma oli erittäin onnistunut sekä palkinnonjaon että toteutuksen kannalta. Oli oikein mukava seurata arpomista, kädet täristen.
3. Mukavaa habboilua ja aurinkoista kesää!

Hyviä kesäsäitä,
toivottaa Vaniljapasta

KAIKKI ERILAISIA, KAIKKI SAMANARVOISIA

Tasa-arvo

Habbo eXperttien järjestämässä tasa-arvotapahtumassa juteltiin niin syrjinnästä kuin koulukiusaamisestakin. Kiusattuhan kun ei todellakaan ole tasa-arvoinen muiden kanssa, sillä hänet tavallaan poljetaan pahoilla teoilla ja sanoilla muiden alapuolelle kiusaajien toimesta. Tapahtumassa juteltiin myös siitä, kuinka opettajilla on lellikkejä, ja toiset oppilaat saattavat jäädä pimentoon.

Paljon kiinnostavia mielipiteitä ja näkemyksiä kiusaamisesta ja eriarvoisuudesta tuli esille, kuten se, että kamerakännyköiden lisäännyttyä mediakiusaaminenkin on lisääntynyt. Nykyään saattaa vahingossa löytää itsestään nolon kuvan tai videon Internetistä. Toisesta ihmisestä ei kuitenkaan saa julkaista materiaalia missään ilman lupaa. Se on aina vakava yksityisyyden rikkominen, ja yleensä sellaisesta seuraa poliisiasia. Ulkonäöstäkin kiusataan todella usein. Pisamanaamaista tai isojalkaista ei pidetä tasa-arvoisena muiden kanssa, ja täten häntäkin kiusataan. Ulkonäköasioiden takia kiusaaminen on kuitenkin monen habbon mielestä naurettavaa, sillä kukaan ei ole toisen kanssa samannäköinen tai -kokoinen. Olemmehan me kaikki yksilöitä ja persoonia. Emppula antoikin meille kaikille todella hyvän neuvon: tulisi korostaa niitä piirteitä, jotka meissä ovat samoja, eikä niitä erilaisia ja erikoisia piirteitä, joiden takia monia usein kiusataan ja pidetään epätasa-arvoisina.

Tasa-arvo

Kiusaamisella tiedettiin usein olevan myös vakavia seurauksia. Moni saattaa sairastua henkisesti tai fyysisestikin ja pian muuttua kiusaajiensa tapaiseksi. Habbot tuntuivat olevan erittäin suvaitsevaisia ja ymmärtäväisiä kiusattuja ja eriarvoiseen asemaan asetettuja ihmisiä kohtaan. Yleisesti todettiin ainakin se, että kiusaaminen ja syrjintä on väärin. Keskustelu tästäkin asiasta jatkui koko tapahtuman alkupuoliskon ajan vilkkaana, vaikka habboja ei tuntunut paikalla ihan hirmuisesti olevankaan. Porukkaa huoneessa vaihtui tiiviiseen tahtiin, ja keskustelu pysyi mukavasti yllä.

Tasa-arvo

Tapahtuman puolivälissä eXperttien oma hahmo alkoi sisustaa huonetta uusiksi. Oli aika aloittaa tuolikisa, johon suuri osa habboista huoneessa osallistui, mukaan lukien Heebun omasta tiimistä allekirjoittanut -pippin- sekä Suurennuslasi. Experteillä ei tosin ollut lupaa osallistua kisaan, hehän sen kuitenkin järjestivät. Todella tiukan kisan voittajaksi selviytyi lopulta Basari, joka palkittiinkin omavalintaisella keräilytavaralla. Tapahtuma alkoi täten pikkuhiljaa olla ohi. Monet habbot jäivät kuitenkin vielä keskustelemaan pääteemana olleesta tasa-arvosta Habbo X:ien kanssa.

Tasa-arvon puolesta!
-pippin-

JULKKISVIERAILULLA DUUDSONIEN JARNO

Jukka

Keskiviikkona 30.5 järjestettiin Helsingissä järjestyksessään 11. Power Mover -tapahtuma. Myös Habbo Hotel oli mukana järjestelyissä. Habbolla oli oma pisteensä tapahtumassa, jossa oli mahdollista painaa omia Habbo-pinssejä ja kokeilla Traxmachinea. Tapahtumassa mukana ollut Jarno Laasala tuli julkkisvierailulle hotelliin suoraan paikanpäältä. Hän vastaili habboilijoiden kiperiin kysymyksiin noin tunnin ajan hotellin teatterissa.

Monia habboilijoita kiinnosti, mitä kaikkea uutta Duudsoneilta olisi kuluvan vuoden aikana luvassa. Jarno ei kuitenkaan halunnut paljastaa vielä mitään. Sen sijaan hän kertoili hauskoja juttuja Duudsoneiden Amerikan valloituksesta viime kesältä. Hänen mieluisin retkikohteensa oli kuulemma ehdottomasti ollut Hug Hefnerin playboy-kartano. Se taitaa olla kyllä olla monen muunkin nuoren miehen unelmien lomakohde.

Duudsonit

Yleisö oli myös erittäin kiinnostunut, mitä Duudsoneiden suloiselle Britney-possulle oikein kuuluu. Jarno kertoi sen alkaneen karkailla usein. "Se tykkää juoksennella ja pelehtiä naapurien kukkapuskissa. Helteellä se pinkoo aina lampeen uimaan", Jarno kertoi.

Jarnon aika vierailulla oli hyvin rajallinen. Vaikka yleisöllä olisi varmasti ollut vielä paljon kysyttävää ja sanottavaa, joutui Jarno kuitenkin poistumaan hotellista. Duudsonit jakoivat vielä nimmareita Power Mover -tapahtumassa. Ennen lähtöään Jarno huikkasi vielä Heebunkin lukijoille tervehdyksensä, "Ootte komiata sakkia!"

Kupla

-pippin-

EXPERTTIEN TALK SHOW

EXperttien Talk Show

SpringFestin 4. päivä alkoi experttien osalta Talkshowlla. Juontajina tapahtumassa toimivat itsekin Habbo eXperttejä olevat Sailex sekä aleboy.

Tapahtuman aloitti oman hotellinjohtajamme Tuun haastattelu. Sailex haastatteli Tuuta, ja kysymykset olivat juuri sellaisia, mitä jokainen tästä Tuusta, naisesta kaiken takana, tahtoi tietää. Tuu kertoi muun muassa tiestään aktiivisena Mobiles Discon käyttäjänä Suomen Habbo Hotelin johtajaksi ja siitä, mitä hän nykyään työkseen Sulakkeella tekee. Saimme kuulla runsaasti myös hänen kuulumisiaan ja kesäsuunnitelmiaan ja siitä, miten hän suhtautuu Habboon vapaa-ajallaan sekä Tuusta oikeassa maailmassa. Tämä mysteerinen hotellinjohtaja paljastuikin innokkaaksi musiikinkuuntelijaksi, joka katsoo paljon elokuvia ja hääräilee basenji-rotuisen koiransa kanssa, minkä ehtii. Myös uudistamisideoita tältä kekseliäältä staffilta löytyi. Jos hän itse saisi tehdä muutoksia Habboon, tavaroiden hinnat alenisivat ja pelejä ja vaatteita tulisi enemmän.

Sailexin haastateltua Tuuta katsojat pääsivät ääneen. Kysymyksiä oli paljon, ja niiden aihepiirikin oli todella laaja. Tuu sai vastata kaikenmoisiin kysymyksiin lähtien päänsärystä tavaroiden suunnitteluun ja hotellinjohtajana olemisen huonoista puolista paidatta oleviin hahmoihin Habbo Homeissa.

EXperttien Talk Show

Tuun lähdettyä suurien aplodien ja huutojen saattelemana haastatteluvuoroon astui marjak, Sulakkeen testaajaryhmään kuuluva työntekijä. Hän toi mukanaan myös kollegansa yllätysvierailulle, nimittäin hahmon nimeltä LePo. LePo on, kuten myös marjak, Sulakkeella kehityspuolella töissä, mutta heidän työtehtävänsä eroavat hieman toisistaan. Kuten aleboyn haastatellessa kävi ilmi, marjak tarkistaa, toimiiko uudistuksissa ja päivityksissä kaikki oikein, kun taas LePo johtaa käytettävyystestausta ja tekee sitä itsekin. Kumpikaan heistä ei tee paljoa töitä hotellien puolella, mutta myöskään web-sivujen testaus ei ole heidän työtehtäviinsä kuuluvaa. Habbossa heitä ei myöskään vapaa-ajalla voi nähdä, sillä työpäivän jälkeen tarvitsee jotain muuta ajateltavaa.

Aleboyn haastateltua näitä tietojenkäsittelytieteen maisteria sekä kandidaattia he paljastivat katsojakysymysten myötä, että tulevaisuuden uudistuksia on jo paljon suunnitteilla. Sen enempää he eivät aiheesta suostuneet puhumaan, mutta kehottivat odottamaan kärsivällisesti. Hyväähän sopii odottaa, niinhän se menee, eikö vain?

Odotellen kesää ja hienoja uudistuksia,
Vaniljapasta

HABBOMATICIN VIERAANA MUIKKU

Muikku

SpringFest 2007:n torstai-iltaa vietettiin Habbomaticin huoneessa Habbo Hotelin graafikon, Muikun, haastattelun merkeissä. Ensin pidettiin pieni Habbo-tietovisa, jossa oikein vastanneet saivat hienoja palkintoja. Kilpailun jälkeen alkoi yleisön "tentti": Muikulta kysyttiin jos jonkinmoisia kysymyksiä. Suurin osa niistä liittyi Habbon tuleviin uudistuksiin ja Habbo Home -tarroihin.

Habbomatic ja Muikku

Habboilijat kysyivät kysymyksiä myös Muikusta itsestään. Hän kertoi, että on opiskellut graafikoksi Vantaalla ja on ennen Habboa tehnyt töitä muun muassa Nokialle. Muikun työhön kuuluvat mainoskampanjat ja erilaiset Habbo Home- ja kuvitusjutut. Huonekaluja hän ei suunnittele.

Kyselyhetki päättyi Vanhasen "valomerkkiin" noin puoli seitsemältä. Lopuksi Muikku pyysi kaikkia sanomaan "muikku" ja otti kuvan.

Ihmissyoja

JÄNNNITTÄVÄ TUOLIKISA TEMMELLYSKENTÄLLÄ

Heebun Tuolikisa

Heebu järjesti festariviikolla toisenkin mielenkiintoisen tapahtuman. Suurella tuolitemmellyskentällä järjestettiin tuolikisa, jonka palkinnot olivat aivan mahtavat! Kisan voittaja saisi ruohomaton ja vihreän tuulettimen. Ovet temmellyskentälle avautuivat kellon lyödessä tasan kuusi. Ensimmäiseen erään odoteltiin kuitenkin vielä osanottajia, sillä erään tarvittiin 16 kilpailijaa. Viimeinenkin osanottaja saatiin paikalle viittä yli kuusi, ja tapahtuma sai virallisesti alkaa. Kisa tärähti komeasti käyntiin Agnetan kama-arvonnalla. Milba oli ensimmäinen onnekas, joka voitti itselleen aloe veran. Illan aikana oli luvassa vielä lisää arvontoja. Keikku ja Agneta olivat myös säveltäneen tuolikisan tunnelmaan sopivan letkeän musiikin, mikä kohotti tunnelmaa mukavasti.

Tuolikisan käynnistyttyä kentällä kävi hirmuinen huiske, kun osallistujia suhahteli kentän laidalta toiselle yrittäen ehtiä ensimmäisenä ilmestyville tuoleille. Kisa pysyi todella tiukkana joka erän jälkeen. Kukaan ei pystynyt ennustamaan, kuka oli milloinkin voitolla. Kaikki osallistujat tuntuivat olevan todella taitavia, kenties oikein tuolarikonkareita. Heti kisan alkumetreillä saapui seuraamme myös Jonna Tervomaan kaksoisolento. "Jonna" ei kuitenkaa viihtynyt huoneessa montaakaan minuuttia.

Heebun tuolari

Kilpailu kävi koko ajan tiukemmaksi kisailijoiden karsiutuessa pois. Tunnelma oli katossa koko tapahtuman ajan. Kun kisailijoista oli pudonnut puolet pois, Agneta vaikeutti kisa-aluetta järjestelemällä sinne sijoitetut lamput uusille paikoille. Ja kun 7 kisaajaa oli jäljellä, järjestettiin huoneessa olleiden kesken toinen kama-arvonta. AlinaBrinsessa voitti aloe veran toisessa arvonnassa. Lopulta vain neljä kisaajaa oli jäljellä! Tunnelma oli käsinkosketeltava.

Ensimmäisen erän kolmen kärkeen ylsivät:

milba
niko01
Veikka

Todella tiukan kamppailun jälkeen voittajaksi selviytyi lopulta veikka. Onnea hänelle! :) Koska aikaa näytti olevan, Agneta järjesti vielä toisen erän tuolikisaa. Voitto tosin oli tällä kertaa pienempi, eli palkintona oli arpomatta jäänyt aloe vera. Toiseen erään osallistui 14 kisaajaa. Kilpailun toinen erä oli vähintäänkin yhtä jännittävä kuin ensimmäinen. Kisa sai vielä erittäin jännittävän käänteen, kun kisan vetäjältä Agnetalta katkesi netti kesken toisen erän. Onneksi hän kuitenkin pääsi pian palaamaan ja jatkamaan kilpailua. Ensimmäisen kisan kakkonen, niko01, roikkui mukana kisassa todella pitkään kisaajien tipahdellessa pois tasaiseen tahtiin, kuin ensimmäisessäkin erässä, kunnes kolmen kärki oli selvillä:

pilppe
styde89
niko01

Voittajaksi sekä aloe veran onnelliseksi omistajaksi selviytyi lopulta pilppe. Valitettavasti niko siis jäi jälleen hopealle, kuin Suomen jääkiekkojoukkue ikään. Lohdutuksena pettyneelle kisaajalle allekirjoittanut antoi pikkulahjan reilusta pelistä. Palkinnot toimitettiin kilpailijoille myöhemmin, tapahtuman jälkeen.

-pippin-

COLACALAN KESÄFESTARIT

ColaCala

ColaCala osallistui myös isoin panoksin SpringFest 07 -tapahtumaviikkoon. Olimme ColaCalassa erittäin iloisia, että saimme olla mukana tässä projektissa, jonka valmistelut kestivät monta työntäyteistä kuukautta. Ensiksi meillä oli suunnitelmissa aukaista ColaCala Club -sivusto SpringFestin yhteydessä, mutta staffin kiireiden keskellä sitä ei koskaan saatu ajoissa valmiiksi, mitä pahoittelemme, mutta se tullaan toki avaamaan lähiaikoina.

Räjäytimme koko tapahtumaviikon alkaneeksi maanantaina 28.5 ColaCalan omalla kesäisellä tapahtumallamme. Jo hyvissä ajoin alkoi kesäisen pirtsakka tapahtumahuoneemme täyttyä energisillä ja myös jonkin verran uteliailla habboilla. Onneksi myös minä itse myös ehdin paikalle ajoissa, vaikka aikamoinen haaste se olikin, ja niin tapahtuma pystyi alkamaan.

Tapahtuman vieraat Seitikki ja -Elukka- olivat erittäin kesäisellä tuulella, ja myös pystyi huomaamaan, että Elukka oli aika mykistynyt joistain juontajien kysymyksistä. Ainoa kysymys, johon Elukka ei suostunut vastaamaan, oli hänen vapun viettonsa, eli ColaCala ei pystynyt vahvistamaan ryhmäsivulla liikkuneita huhuja. Päätin myös kysellä vähän Seitikin ja Elukan kesäsuunnitelmia, ja Seitikillä oli jo aika pitkälle mietitty suunnitelma, joka pyöri aika paljon eri festareiden ympärillä. Seitikki mainitsi muun muassa menevänsä kohutuille Tuska-festareille, jotka järjestetään 29.6-1.7 tänä vuonna. Elukalla taas kesäloma tuntui pyörivän eniten työn parissa, mutta toivottavasti Elukkakin pääsisi kesälaitumille rentoutumaan.

Aika meni nopeasti, ja tuli aika pienelle kama-arvonnalle. Palkinto oli hulppea arvokamasetti, jonka itselleen voitti hahmo nimeltään HGREAT, joka tuntui olevan erittäin tyytyväinen palkintoonsa.

Nyt oli siis yksi onnistunut tapahtuma takana, mutta kuitenkin jokin jäi minua vaivaamaan. Päätin pitää toisen talkshown perjantaina kello 14.30 alkaen. Sain aika nopeasti vieraita kokoon ja palkinnot kasaan, ja odottelin innolla perjantaita. Olin ennalta sopinut Basson ja MarjaK :n tulemisesta vieraaksi. Ilokseni sain huomata, että kaikki vieraat, jotka olivat lupautuneet tulemaan, olivat kerrankin saapuneet paikalle, kun ensimmäisen tapahtuman aikaan vieraita puuttui reilun tusinan verran. Emme ColaCalassa olleet jakaneet vieraita saapumaan eri aikoihin, joten saimme hyvänlaatuista keskustelua aikaan. Valitsin MarjaK :nvieraaksi sen perusteella, että habbot saisivat vähän valaisua asiaan, että Habbon henkilökuntaan kuuluu myös muita kun juuri ne parrasvaloissa olevat, ja mielestäni onnistuin hyvin sen tekemään. Jossain vaiheessa myös Sulakkeen graafikko BruceBlues liittyi keskusteluun, ja heti alkoi keskustelu värikoodeista ja kuvanmuokkausohjelmista, mutta sehän on Brucen alaa, joten saivat habbotkin vähän graafista valaisua.

ColaCala

Mukavan rupatteluhetken jälkeen ja Basson usean selaimen kaatumisen jälkeen pidimme pienen tietovisan, jossa kysymykset olivat helppoja ja koskivat pääosin Habboa. Pyysin Bassoa tähän tehtävään, ja hänestä paljastui aivan uusia kykyjä, vaikka jossain minä jouduin häntä vähän auttamaan. Yhtäkkiä Bruce kysyi leikisti jotain värikoodia, ja vastauksia alkaa tulla vyörimällä. Valitettavasti emme pystyneet palkitsemaan, vaikka olisi kysymyksessä vastannut oikein, koska kysyjänvalta oli Bassolla. Tietovisassa kysyttiin monista eri aiheista, ja pakko myöntää, että aika nopsaan Basso noita kysymyksiä keksi, ja myös nopsasti vastattiin. Jouduimme tekemään myös yhden poikkeuksen, nimittäin Basso kysyi kysymyksen, jonka sitten jälkeenpäin perui, ja letkunius oli ehtinyt vastata oikein. Kuitenkin se oli mennyt niin nopsaan ohi, että kukaan ei ollut sitä ehtinyt huomaamaan, kunnes yhtäkkiä, kun tyhjästä telkulle pamahti ruudulle modeikkuna, jossa Elukka kertoi asiasta. Silloin päätimme yhdessä tehdä poikkeuksen, ja myös letkunius palkittiin yhdellä rantamatolla. Mutta hyvähän asia se on, että joku sentään katsoo ja korjailee, mitä sanon. Mieluusti Elukkakin olisi saanut tulla jutustelemaan, mutta ei kai ketään voi pakottaa.

Tapahtuma läheni loppuaan, ja alkoi olla aika siirtyä Heebun temmellyskentälle pitämään tuolaria. Tuossa tiedän tehneeni virheen, koska senhän oli tarkoitus olla ColaCalan tuolari, mutta olimme unohtaneet pyytää oikat huoneeseen, eivätkä staffitkaan voineet sitä meille antaa. Niinpä Agneta pyöritti tuolariamme, eli iso kiitos hänelle siitä!

ColaCalan tapahtumaviikon päätti Habbo Gaala, jossa julkistimme lomake- ja runokisan voittajat. Yleisön pyynnöstä luin myös top-kolmen voittajarunot. Olin yllättynyt teatterin hiljaisuudesta runoja ylöslukiessani, koska kaikki totisesti kuuntelivat, eikä edes tarvinnut hiljentää huonetta, eli se oli hiano asia, että kaikki pystyivät istumaan hiljaa ja nauttimaan samanaikaisesti upeista runoista.

ColaCalan puolesta haluaisin kiittää Habbon staffia, Habbo eXperttejä, Habbon virallisia fanisivuja ja tietysti myös kaikkia teitä, jotka olette innoittaneet meitä osallistumalla SpringFest 07 -tapahtumaviikkoon. Toivottavasti tämän tyyppisiä tapahtumakokonaisuuksia nähtäisiin Habbossa myös useampiakin, koska tämä sujui mahtavasti!

Mukavaa Kesää 2007! 8)
toivottaa: Telkku & ColaCalan staff

PEELOPAALULLA SUUREN URHEILUJUHLAN TUNTUA

Peelopaalu

Habbo eXperttien järjestämä Peelopaalu -tapahtuma oli täydessä käynnissä jo heti seitsemältä. Yksityishuoneeseen rakennetulla areenalla Peelopaalu toimi samalla periaatteella kuin kattoterassillakin oleva. Tarkoitus oli saada vastustaja tipahtamaan paalulta ja ansaita täten itselleen yksi piste. Eniten putkeen voittoja kerännyt pelaaja voittaisi koko turnauksen. Pelissä oli siis tarkoitus astua ovimattojen päälle niin, että ehtisi astua samalle matolle ennen vastustajaa. Tällöin vastustaja jäisi pyörimään ympyrää, ja pian hän tipahtaisi alas paalulta. Puolueettomana pisteiden laskijana ja niin sanottuna tuomarina kisassa toimi Star-Fighter. Muita eXperttejä paikalla olivat aleboy, Mc.Bailaaja, oltermanni, -Solifer- ja tottakai paikalle oli saapunut myös Expertit -hahmo. Mukaan liittyivät myöhemmin tapahtuman edetessä Vaniljapasta sekä -star1-.

Ensimmäisenä piste-ennätyksen teki McDice, jonka kuitenkin tipautti paalulta pian Heebun järjestämän tuolikisan ensimmäisen osuuden voittanut Veikka. Hänkin tuntui olevan melko ylivoimainen, kunnes Heebun oma Agneta tuli ja tipautti hänet. Agnetan voitonjuhlia ei kuitenkaan kestänyt kauaa, sillä pian paalulle saapui uudelleen McDice, jonka taitoja saimme ihailla melko pitkään. Vastustaja toisensa jälkeen tipahti alas paalulta. McDice yritti tosissaan rikkoa ensimmäistä piste-ennätystään.

Tapahtuman aikana tunnelma oli mukava, ja Zeli otti kuvankin käynnissäolevasta jonotuksesta peliareenalle. Hän sai hetkeksi eXperteiltä oikeudet huoneeseen, jotta kuva saatiin seinälle näytille. Zeli osoittautui lopulta myös varsinaiseksi peelopaalukonkariksi ja pärjäsi pelin tässäkin versiossa loistavasti. Hän kantoi ylpeästi viikon parhaan peelopaalupelaajan merkkiä tiedoissaan koko tapahtuman ajan, vakkei ihan voittoon asti yltänytkään. Muutamia kokemattomampiakin pelaajia areenalla nähtiin. Heidän kohtalokseen koitui pian juurikin kokemattomuus, ja heidät poistetiin areenalta aikarajan umpeuduttua. Yli 5 sekuntia paikallaan pysynyt kisaaja hävisi erän. Kohteliaasti eXpertit muistuttivatkin kaikkia jonottajia lukemaan säännöt tarkasti.

Peelopaalu

Piste-ennätyksiä koitettiin rikkoa toisensa perään, mutta Veikka, McDice ja Zeli pitivät pintansa kärjen tuntumassa melko pitkään ja melko ylivoimaisestikin. Kaikilla oli kuusi voittoa putkeen, mutta ykköstilaa piti kuitenkin hallussaan Captain.Fuse kahdeksalla voitolla, kun paalulla oli pelailtu hieman vaille tunti. Aivan kuin mustana hevosena kiilasi reilun tunnin kisailun jälkeen marsupilami mukaan kärkikahinoihin niin ikään kuudella voitolla. Nyt siis kakkossijalla oli peräti neljä kisaajaa samalla pistemäärällä. Kellon lyödessä kahdeksan ilmoittivat eXpertit tapahtuman jatkuvan vielä puolisen tuntia, jotta saataisin puolueettomasti selville kolme parasta pelaajaa. Armoton loppukiri sai alkaa, ja pelaajia huiski paalulla sellaista tahtia, että heikompia alkoi meno jo hirvittää.

Zelin ja marsupilamin ottaessa mittaa toisistaan saatiin kisan kärkipaikalle lopulta uusi nimi, kun marsupilami tipautti Zelin todella tiukassa kisassa saaden samalla yhdeksännen voittonsa putkeen. Marsupilami tuntui hallitsevan kisaa lopulta suvereenisti ansaittuaan kymmenennen voittonsa Veikkaa vastaan käydyssä kisassa. Pian putkeen tuli myös 11. voitto, eikä kenestäkään enää tuntunut olevan marsupilamille vastusta. Jo pienimuotoista sabotaasiakin suunniteltiin kisaan jonottaneiden habbojen keskuudessa. Kun marsupilami saavutti 15. voittonsa, alkoi peli olla selvä. Kisa-aikaa oli jäljellä liian vähän, että häntä olisi enää kukaan saanut kiinni pistemäärässä. Hyvin kisassa pärjännyt Sofiette kuitenkin tiputti lopulta marsupilamin, ja tämän voittoputki katkesi 15 voittoon. Sofiette ylsi kaikkien yllätykseksi lopulta mahtavan loppukirin ansiosta pronssisijalle seitsemällä voitolla. Hopeasijaa piti halussaan lähes koko tapahtuman ajan Captain.Fuse kahdeksalla voitolla.

Koko kisan voittajaksi kruunattiin siis kiistämättömästi peelopaalun SpringFest-voittajana marsupilami 15 voitolla. Kakkossijalle ylsi Captain.Fuse kahdeksalla voitolla, ja pronssia sai Sofiette. Neljännen tilan jakoivat kuudella voitollaan Zeli, Veikka sekä McDice.

Palkintoina jaettiin:

1. sija - 1kk HC ja kultainen fantti
2. sija - hopeinen fantti
3. sija - pronssinen fantti

Neljännelle sijalle jääneetkiin saivat vielä pusun -Elukalta- sekä -star1-:ltä, oman valinnan mukaan, olettaisin.

Allekirjoittanut onnittelee voittajia!
-pippin-

SPRINGFEST -TAPAHTUMAVIIKON HIENO PÄÄTÖS

Perjantaina 1.6 järjestettiin Habbon Teatterissa Springfest Gaala klo 18 :sta eteenpäin. Tapahtuman virallinen osuus kesti vajaan tunnin, ja lavalla juontotehtävissä hääräilivät enimmäkseen virallisen fanisivu Heebun ylläpitäjä keikku sekä Habbo eXpert Emppula.

SpringFest Gaala 2007

Tilaisuudessa julkistettiin eri tavoin ansioituneiden habbojen nimet. Äänensä kävi antamassa kaiken kaikkiaan 1412 äänestäjää! Habbokansanäänestyksellä valitut voittajat tämän vuoden gaalassa olivat (voittaja alleviivattu)

Vuoden ystävällisin habbo

@[email protected] 11.19 %
Agneta 7.51 %
Kaveri 13.1 %
Noknok 51.27 %
Vinoteksti 16.93 %

Vuoden komein habbo

-Solifer- 20.25 %
Kaveri 22.59 %
Luomut 16.93 %
Suurennuslasi 23.23 %
Weezine 17 %

Vuoden kaunein habbo

Daniela 15.79 %
Ellen- 25.85 %
Heiksu 7.08 %
Kuningatar 31.52 %
mirska 19.76 %

Vuoden sisustaja

cosmo85 29.67 %
Kuningatar 13.6 %
monskiotar 9.21 %
namedo 13.74 %
Orava 33.78 %

Vuoden ilopilleri

-tyko- 19.69 %
@[email protected] 15.93 %
Daccu 21.03 %
dj-omenaz 19.9 %
Edustaja 23.44 %

Vuoden sulakelainen

-Elukka- 18.7 %
Basso 25.57 %
BruceBlues 8.5 %
Seitikki 11.05 %
Tuu 36.19 %

Vuoden paras idea

Archimonde 17.85 %
cosmo85 25.21 %
Curpizza 12.32 %
mirska 12.75 %
Orava 31.87 %

Vuoden paras botti

Azmo 17.85 %
Iiris 15.86 %
James 23.3 %
Kaija 21.03 %
Topias 21.95 %


Vuoden hienoin Habbo Home

Archimonde 9.7 %
Kuningatar 19.26 %
Noknok 27.76 %
Norbo 16.15 %
Orava 27.12 %

Vuoden hienoin Habbo-ryhmä

Habbo Hotellin Ilmiantajat (perustaja Orava) 35.91 %
Kaikenkarvaiset (perustaja Amye) 14.87 %
Selitykset ei auta meitä (perustaja -Elukka-) 20.47 %
Shoppailijat (perustaja Norbo) 18.41 %
Ympäristöystävälliset habbot (perustaja pitka88) 10.34 %

Gaalassa julkistettiin myös ColaCalan runokisan tulokset, ja voittajan (minizy) kaunis runo luettiin lavalla ääneen. Ankkalan keskiviikkoisen kilpailukysymyksen ("Mikä oli suosittu paikka ennen Hotelli Kultakalaa?") tietäjänä palkittiin pilppe.

Lopuksi ColaCala ja Ankkala kiittivät edustajiensa (@[email protected] ja Peugeut) toimesta kaikkia tapahtumiinsa osallistuneita habboja ja keikku ja Emppula kaikkia Habbo eXperttejä, Seitikkiä, -Elukka- :aa ja fanisivuja. Gaalan jatkot siirtyivät Club Kastanjaan.

Erinna