Kysy Ankkamankalta!

Voit kysyä Ankkamankalta laittamalla hänelle viestiä osoitteeseen [email protected].

TERVETULOA!

Ankkamankka

Talvi tulee, vai tuleeko? Etelässä ainakin sataa vettä kun aisaa ja lumi ei millään löydä perille. Tuleekohan tästä talvesta ns. "musta talvi"? Saa nähdä, toivottavasti ei.

Olette olleet ahkeria ja laittaneet minulle isot kasat kysymyksiä! Kiitos, on erittäin mukava olla vastailemassa niihin!

Onnekasta uutta vuotta 2007!
Ankkamankka


Mikä on laskun -5+[5-5(5+|+10|)] laskun vastaus?

Pitkän aivoriihen jälkeen pääsin seuraavaan tulokseen:

-5+[5-5(5+10)]
-5+[5-5(15)]
-5+[5-75]
-5+[-70]
= -75Mikä on lempi tavarasi Habbossa??

Voisinpa sanoa että Armas -huonekalusarja on suosikkini!Mitä on joulu?

Joulu on kristillinen juhla, jota juhlitaan joulukuun loppupuolella. Kristinuskoisissa maissa joulua juhlitaan Jeesuksen syntymän kunniaksi. Joulun viettämisen perinne juontaa juurensa kelttien juhlasta Yule, jota juhlitaan samoihin aikoihin. Jouluna saa myös lahjoja! Tämä taas periytyy siitä, kun itämaantietäjät toivat Jeesukselle lahjoja!Tiedätkö kuka on Habbon rikkain hahmo ja mikä on arvokkain tavara?

Jaa-a, enpä tiedä rikkaimmasta hahmosta... Habbossa on monia rikkaita hahmoja! Arvokkaimpia tavaroita taitavat nykyään olla nuo huonepokaalit, kirjoituskoneet, mobiilituolit, turkoosit rollerit ja erikoislohikäärmeet!Pidätkö oikeasti ankoista? Minä pidän paljonkin :) Ne ovat veikeitä otuksia.

Ankat ovat söpöjä ja seurallisia! :)Eikö se ole aika ihmeellistä että yhdestä pronssikolikosta saa jo o-sohvan? Sama asia kun vaihtais o-sohvan ankkaan :O.. Aika hullua

Saa vai? Hui mitä hintoja! Itse olen kuullut että pronssikolikko on yhden pläsän arvoinen.Aiotko ostaa uuden Nintendo Wiin?
Jos aiot, niin mitä pelejä ajattelit siihen? Itse aion ostaa ja peliksi tahtoisin Bleachin :)


Ehdottomasti! On se niin upea laite! ;) Varmaankin tulee heti ekana hommattua Zeldan Twilight Princess!Heips, joulukuu on jo melkein puolessavälissä ja joulu lähestyy. Mutta kaikkein oleellisin asia on vielä pimennossa. Eli kysymys kuuluu: Minkälainen joulukalenteri sinulla on?

Minulta löytyi Puuha-Pete -joulukalenteri!Pelaaks Habboo? Ookko Rikas?

Tuleehan tuolla Habbossa pyörittyä! Rikas en ole, en. Muutaman hassun kamasen omistan!Monta ankkaa olet kouluttanut? Onko se vaikeaa?

Miljoonia! Onhan se. Ankkojen kouluttamiseen tarvitaan aikaa ja taitoa!Julkaisetko minun hahmon nimeltä mirofin artikkelin? koska en ole nähnyt minun artikkeliani!

Kaikki meille lähetetyt artikkelit menevät ensin päätoimittajan kautta. Sieltä osa lähtee itse Big Bossille, joka sanoo viimeisen sanan siihen, mitkä julkaistaan. Saamme valtavasti artikkeleita (kiitokset siitä teille, lukijat), eikä kaikkia voi julkaista. Odottele ja katsele rauhassa, josko omasi pääsisi julkaisuun. Itse käsittelen ainoastaan oman palstani kysymyksiä!Millaisia kirjoja suosittelet toisien lukevan?

Siitä mistä itse tykkää! Fantasia ja seikkailupuolelta monien suosikkeja ovat olleet mm. Harry Potterit ja Taru Sormusten Herrasta. Jännitystä kaipaavalle suosittelen Da Vinci Koodia!Mikä on tämän ankkasi nimi joka istuskelee aina vierelläsi?

Sen nimi on Julius! Hän on oikea herrasmies! :-)Mikä on sun lempi julkinentila Habbossa?

Cafe Taivas!Kuinka kauan olet vastaillut kysymyksiin?

Ensimmäinen Kuvalehti Heebun numero ilmestyi 5.10.2006, jolloin myös oma palstani näki päivänvalon. Tämän jälkeen minulta on kyselty mitä kummempia kysymyksiä!Mikä on mielieläimesi?

Ankka, tietysti! :-)Saako täältä kysyä habbo hotellista? Jos saa niin kysymys liittyy siihen:
saako Habbolta joka joulu 5 habbokolikkoa? ;>>


Kolikothan ovat valuuttana vielä sen verran uusi asia, että ne eivät ole vielä kovinkaan montaa joulua nähneet. Saa nähdä, muistaako Habbo Hotel kävijöitään joululahjoin vastaisuudessakin!Kuka on sinun lempi urheilija?

Paavo Nurmi!Mistäs sinä ton "Ankkamankkan" keksit? Onko ankat niin kiinnostavia?

Ankkamankka se vaan rimmaa!Mitä musaa kuuntelet?

Laidasta laitaan, niin poppia, rockia, metallia, räppiä kuin klassistakin! Iskelmät eivät ole minun juttu!
Mitä habbomerkkejä on olemassa (esim. sydän) ja miten ne tehdään??

Saat näppäimistöltä erilaisia merkkejä pitämällä Alt-näppäimen pohjassa ja painamalla sitten erilaisia numeroyhdistelmiä näppäimistön oikean laidan numeroilla. Harmillista vain, etten ainakaan tähän mennessä ole onnistunut löytämään yhtään yhdistelmää, jonka kautta saisi pirteän ankan kuvan!

Näin löydät merkit: Jos sinulla on käyttöjärjestelmänä Windows, mene Käynnistä -> Apuohjelmat -> Järjestelmätyökalut -> Merkistö. Valitse Merkistön listasta "Volter" tai "v" -fontti. Listasta näet kaikki erikoismerkit.Luin tuolta lehden Staffi-osastolta, että koulutat ankkoja. Saanko kysyä, että missä ja mihin tarkoituksiin?

Koulutan ankkoja käyttäytymään Habbossa siivosti!