Habboween lähestyy!

Kirjoita kauhutarina Heebun Habboween-numeroon! Julkaistujen kirjoitusten kirjoittajat palkitsemme Habboween -aiheisilla kamoilla! Lähetä juttusi 20.10.2006 mennessä!

Ohjeet artikkelin tekemiseen ja lähettämiseen täältä!

Habboween -numero ilmestyy 25.10.2006!
Kysely!

Tämänkertaisen kyselymme aiheena on paljon keskustelua herättänyt Habbon aukioloajat.

Kysely on päättynyt. Voittaja on prompter! Onnea! Tulokset löytyvät täältä.


Kysy Ankkamankalta!

Ankkamankka vastaa kaikenlaisiin kysymyksiin taivaan ja maan väliltä! Voit lukea hänen palstaansa täällä.


Kirjoituskone
Kirjoita meille!

Haluatko antaa sanasi julki? Kirjoita Heebuun! Seuraavassa numerossa aiheena Turvallisuus! Lähetä juttusi 31.10.2006 mennessä, niin se ehtii julkaistavaksi!

Ohjeet artikkelin tekemiseen ja lähettämiseen täältä!

Turvallisuus

Nro2 ilmestyy 8.11.2006!


Tätä lehteä olivat toimittamassa:

Erinna
keikku
err0r
kumina


Mainostus

TERVETULOA HEEBUN MAAILMAAN!

Heebu on upouusi Internetissä ilmestyvä ja Habbo Hotelia koskeva kuvalehti. Toimialueeseemme kuuluvat tällä hetkellä niin artikkelit, Habbosta uutisoiminen kuin erilaiset kulttuuriarvostelutkin. Lisäksi heitämmekin pallon Sinulle, arvoisa lukija – tuomalla omia ehdotuksiasi ja lehti mieltymyksiäsi esiin voit osaltasi vaikuttaa siihen, että Heebusta kasvaa juuri sellainen lehti, joka tarjoaa jokaiselle lukijalleen jotakin.

sieni

Ensimmäinen käytännön kosketus uuteen kuvalehtitulokkaaseen tapahtuukin nimenomaan tämän aivan ensimmäisen numeron kautta. Tässä numerossa käsittelemme muun muassa muutamia Habbon uudistuksia, habboilijoiden tunnelmia syksystä ja koulujen alkamisesta sekä kurkistamme kulttuuriarvostelujen kautta… Niin mihin? Se selviää selaamalla alaspäin.

Syksy saapuu joka vuosi yhtä varmasti ja aina yhtä nopeasti, sen huomaa vääjäämättä ilmojen kylmenemisestä ja päivien lyhenemisestä. Lämmin kesä jäi taakse, mutta sen muistoja voi onneksi kerrata mielessään lehti yhä uudestaan ja uudestaan, ja hyinen syystuuli voi puskea vaikka läpi paksun talvitakin, mutta niin suurta puhuria ei olekaan, että se veisi kauniit muistot mennessään.

Menestystä ja energiaa syyskaudelle 06,
toivottaa Erinna

6-VUOTISSYNTTÄREILLÄ OLI RENTO MEININKI!

kakku

Habbo Hotelin 6-vuotissynttärit järjestettiin 21.9.2006 Cafe Taivaassa, joka on Habbon ensimmäisiä yleistiloja. Tunnelma oli katossa jo ennen virallista synttärijuhlaa. Habbot odottivat kuumeisina ja kärsimättöminä juhlan alkua. Minuuteista tapeltiin, ja kaikki elivät jännityksessä.

Hetken kuluttua ensimmäiset staffilaiset ryntäävät Cafe Taivaaseen ja tunnelma sinkoaa katosta ulos. Tuu kysyy kaikilta "Onko juhlafiilis korkealla?" ja juhlat voivat alkaa!

synttärit

Habbot ryhmittäytyvät riviin, jonka jälkeen syntymäpäivälaulu suorastaan raikuu Taivaassa. Tämän jälkeen on lahjojen vuoro. Ensimmäiset Cafe Taivaaseen tulleet saivat makuupussi -keräilykaman. Joka viides habbo sai tämän jälkeen joko kolikoita, poletteja, clubijäsenyyttä, kakkuja tai pupuja. Kaija tarjosi iloisena energisille juhlijoille juotavaa.

Porukkaa vaihdettiin n. joka 15 minuutin välein, että kaikki pääsivät juhlimaan. Lahjoja jaettiin lisää, ja kaikilla oli hauskaa. Yksikään synttärijuhla ei ole mitään ilman letkajenkkaa! Niinpä sellainen muodostettiin, ja lattia suorastaan järisi.

puhe

Juhlijoita oli paljon. Cafe Taivaan kävijämäärää jouduttiin nostamaan 30:stä 50:een, jotta mahdollisimman moni jonottava habbo pääsisi juhlimaan. Habbon synttäreitä ylistettiin myös kolminkertaisella hurraahuudolla. Habboja koko juhlassa oli satoja, ja staffilaisista paikalla olivat mm. Tuu, -Elukka-, Basso, Cerri, Loistovaanija, Hessuli, armasK ja Riinuska.

Juhlien loppupuoliskolla oli puheenvuoro. Sen juhlassa piti rappari-=X=-. Suuri kiitos hänelle siitä! Lisäksi jokainen juhlija muisti katsomossa olevia vilkuttamalla ja tervehtimällä heitä. Näihin toivotuksiin oli mukava lopettaa juhlan virallinen osuus ja jatkaa railakkaita Habbon 6-vuotissynttäreitä pitkälle iltaan!

lahja Kolminkertainen hurraahuuto 6-vuotiaalle Suomen Habbolle! Hurraa! Hurraa! Hurraa!

keikku

KOULU JA VAIKEA HERÄÄMINEN

koulunpenkit

On taas se aika vuodesta, jolloin illat kylmenevät ja lehdet alkavat tippua puista. Koulukin alkoi noin kuukausi sitten, eikä aamuherääminen ole varmasti kaikkien mielestä hauskaa. Läksyt tulvivat repusta, opettajat rääkkäävät ja kynät sauhuavat. Mutta mitä mieltä ovat muut habbot koulun alkamisesta? Tässäpä pari nimettömänä pysyvää haastattelua.

Mitä mieltä olet, kun koulu alkoi? Onko tylsää vai kivaa?
- Ihan kivaa oli.

Miten suhdautut aamuheräämiseen?
- Oon aika huono heräämään, joten aamuherääminen ei ole hauskaa.

syksy Onko koulunkäynti tuntunut jo raskaalta?
- On.

Toivoisitko, että olisi jo loma?
- No joo.

Mitä mieltä olet, kun koulu alkoi? Onko tylsää vai kivaa?
- Ihan tylsää se on!Miten suhdautut aamuheräämiseen?
- Se vasta on tosi ärsyttävää!

Onko koulunkäynti tuntunut jo raskaalta?
- On, sillä on vain kokeita ja kokeita ja lisää vaan kokeita.

Toivoisit, että olisi jo loma?
- Joo, saisi uida ja semmoista.

ristinolla

Tätä mieltä olivat haastattelemani habbot. Samaa mieltä olen itsekin lähes kaikissa kysymyksissä. Entä sinä? Piakkoin on taas loma. Ja kannattaa ajatella siten, että kun on yksi koulupäivä mennyt, on yksi päivä vähemmän koulua seuraavaan lomaan.

Hyviä koulupäiviä,
toivottaa err0r

oikein

RAUHALLISUUTTA PUTOUKSEN KUISKEESSA

Astuessani Sinisen putouksen puutarhaan tunnen puhtaan ja raikkaan ilman koskettavan ihoani. Kuulen vesiputouksen äänen sekä lintujen laulua. Kävelen suuren rakennuksen läpi ja saavun järven rannalle. Järveen tuleva vesi kaartuu kauniisti rinteiltä alas.

puutarha

Sinisen putouksen puutarhassa on hyvin vanha talo. Sen oletetaan olleen muinaisten kiinalaisten käytössä, tapaamispaikkana. He leikkivät, söivät, juttelivat ja nukkuivat siellä. Tämä mystinen Sinisen putouksen puutarha löydettiin äskettäin, ja se kunnostettiin, ja liitettiin osaksi Habbo Hotelia.

Äärettömän rauhallisuuden turvaa talon takana sijaitseva muuri. Rinteiltä valuva vesi on peräisin mitä ilmeisimmin Puiston lähteestä. Putouksen takana on luola, joka johtaa rinteille. Rinteiltä on kaunis näköala järvelle.

Sinisen putouksen puutarha tarjoaa niin rentoutumiseen kuin ystävien tapaamiseen oivat puitteet. Voit esim. rentoutua kivillä järven rannalla tai jutella laiturilla. Mutta muista, jotta et rikkoisi Sinisen putouksen puutarhan rauhallisuutta, ole mukava muille ja pidä äänitasosi alhaalla.

Rentouttavia hetkiä,
toivottaa keikku


SYKSYISIÄ MIELIPUUHIA

Ainakin minusta on näin syysaikaan mukavaa liikuskella paljon ulkona ja itselleen tärkeiden harrastuksien parissa, vaikka se käykin fyysisesti raskaaksi kaiken muun työn ohella. lehti On ihmeen rentouttavaa heittää kouluasiat ja turha aivojumppa nurkkaan joksikin aikaa ja vain antaa aikaa itselleen. Mutta mitä muut habbot mieluiten tekevät syksyisin? Heebu päätti ottaa siitä selvää!

Syksy on jo lähtenyt käyntiin. Onko sinulla jokasyksyisiä samoja rutiineja (esimerkiksi harrastuksia tai tapahtumia), vai onko jokainen syyskausi aivan erilainen?

"Kaipa se jossain määrin erilaisena pysyy, vaikka jotain samankaltaisuuksiakin löytyy." (Star-Fighter)

syksy "Joka syksy ihan erilainen. =) Uusia harrastuksia sun muuta." (Aamushka)

"Ei ole. Samanlainen kausi joka syksy, ei mitään tekemistä." (jaffa-fanta)Nyt saa suositella: Mitä teet mieluiten syksyisin?

"Täytyyhän sitä ulkona olla ja vaikka jotain liikunnallista tehdä, ennen kuin talven pakkaset yllättävät." (Star-Fighter)

"Kiikuttelen keinutuolissani takan ääressä ja juon kuumaa mehua." (Aamushka)

"Nukun. :o" (jaffa-fanta) lehtiOletko ajatellut aloittaa jonkin uuden syysperinteen tänä syksynä?

"Enpä ole ajatellut. Saa nähdä, jos tässä syksyn aikana jotain tuleekin vastaan..." (Star-Fighter)

"Eipä ole tullut ajatelleeksi... mutta nyt kun sanoit, niin täytynee kokeilla. :-D" (Aamushka)

"En ole." (jaffa-fanta)

Kiitokset ja mukavat syyskuun jatkot kaikille haastateltaville!

Erinna lehti

KYSELY HABBON UUDISTUKSISTA

Habboa uudistettiin jälleen 31.8.2006. Uutuuksina tulivat mm. Hubun pidempi jono, monia uusia tapetteja, uusia vaatteita, jne. Heebu teki kyselyn aiheesta. Suurin osa habboista vastasi pitävänsä uudistuksista (58%). Myös negatiivisia vastauksia löytyi (21%) ja osaa asia ei pahemmin liikuttanut yhtään (21%).

Habon uudistukset

"No mulle uudistukset on aivan sama. Onhan ne varmaan ihan hyviä, mut ei mua kiinnosta muu kuin täällä juttelu." (namedo)

"Kyllä olen tyytyväinen Habbon uudistuksiin, koska eikös se niin ole, että päivitetty ja parannettu on aina parempi? ;) Mutta toisaalta tulee aina ikävä Habbo Hotel Kultakalaa. :)" (Themes)

"En ole tyytyväinen, koska uudistuksissa ei ole mitään järkeä." (Nemfis)

hubun jono

"Mulla on toiminut Habbo niin hitaasti sen jälkeen." (.:Saara:.)

"Jono on liian pitkä ja uudet vaatteet on ihan jees. Tapetit on kivoimmat!" (ManWithMystery)

"Mun mielestä sinänsä vaatekategoriaan olis pitäny tulla vielä laajempi valikoima ja Hubun jono on OK pitkä. Huoneita on tullut sopivasti lisää." (E-pizki)

keikku

MONSTERIT JYRÄÄ!

Monster Jam tarjoaa oikein mukavilla väreillään huoneessa oleville habboille lokoisan hetken juomisten kera. Ensimmäistä kertaa huoneeseen astuessani miltei hätkähdin, sillä huone oli mielestäni niin hieno.

örr!

Yleistilassa voit tavata myös meidän uuden ja hauskan tarjoilijamme, Jurin. Jurilta saat melkein mitä tahansa lajia juomaa, mm. ufolimpparin, joka liittyykin huoneen teemaan, avaruuteen.

Yleistila on mielestäni todella erilainen verrattuna muihin yleisiin tiloihin. Se on pikemminkin avaruustyyppinen, kun kiinnittää huomiota seiniin. Lisäksi voit bongata läpinäkyvästä seinästä ufoaluksen. Lattiasta sekä seinästä voit löytää tähtiä sekä kuvan, jossa joku onnekas habbo on päässyt lentämään avaruusraketilla kuuhun Habboa mainostamaan. Saa nähdä, koska oikeat ufot putkahtavat Habboon. Tämän huoneen keskiosasta löydät myös oikein hienot spottivalot, hohtaen oranssia ja sinistä.

monsterjam

Huone on erittäin viihtyisä. Jos ei juttuseuraa tahdo löytyä, aina voi turvautua Juriin, kyllä hänen kanssaan juttu luistaa.

Tilasta löydät myös linkin, josta pääset Monster Jamin kotisivuille. Sivulta löydät mm. kuvia ja tietoa monsteriautoista, näytökset, lippujenmyynnin ja Monster Jam Shopin. Kaupasta voit ostaa itsellesi vaikkapa oikein hienon paidan, ja siten on hyvä tunnelma varmasti taattu. Alle on listattu hieman nippelitietoa, jotta kaikki tietävät, mitä Monster Jam on.

Monster Jamin pääosissahan ovat erittäin ärhäkät ja kovaääniset moottorit sekä kerrassaan älyttömät temput. Ensimmäisessä erässä autot yrittävät pudottaa toisiaan pareittan hyppäämällä romuautojen yli. Voittajapari on se, joka ensimmäisenä pääsee maaliin. Toisessa kisassa, jonka nimi on freestyle, on tarkoituksena tehdä yksin huimia temppuja. Voittajan sekä upeimman tempun valitsevat kolme edustajaa yleisöstä.

monsterjam

Liput tilaisuuteen eivät ole kalliita, joten suosittelen käymistä Monster Jam -näytöksessä. Mutta jos tuntuu, ettet halua mennä tai et muuten vaan voi, voithan nauttia olostasi ihan vain habboilun merkeissä Monster Jam -huoneessa.

Lisätietoa osoitteesta www.welldone.fi/monsterjam/

Moottorin pärinää,
err0r


MUSIIKKIARVOSTELU: BASSHUNTER - BOTEN ANNA

Basshunter -yhtyeen on perustanut ruotsalainen muusikko Jonas Altberg, joka tunnetaan myös DJ:n työstään. Laulaja itse kuvailee musiikkiaan eurodanceksi, mutta silti hänen musiikkinsa luokitellaan yleisesti Hard Danceksi.

:o

Jonas aloitti musiikin teon vuonna 1999 ja julkaisi Internetissä ensimmäisen albuminsa The Bassmachine. Tämän albumin jälkeen on ollut hiljaista, sillä Jonas joutui viettämään paljon aikaa sairastelunsa kanssa, ja näin musiikin teko jäi vähälle.

:o :o

Vuonna 2006 Altberg julkaisi albumin LOL <(^^,)> joka sisälsi suurhitin Boten Anna. Tämä kappale nousi pohjoismaissa listojen kärkeen, ja sen nimestä on myös syntynyt paljon kritiikkiä. Moni on ymmärtänyt, että kappaleessa kerrotaan Anna -nimisestä veneestä, mikä on väärin, sillä vene (båt) ja Botti (bot) -sanat muistuttavat melko lailla toisiaan tarkoittamatta siltikään samaa. Kappaleessa on todellisuudessa kyse IRC-botista nimeltä Anna, joka onkin oikeasti nainen. Boten Annan musiikkivideo lisää hämmennystä, sillä videossa Jonas itse istuu poljettavassa veneessä, mistä helposti voisi saada käsityksen, että kappale kertoo veneestä. Mutta jos videota seuraa oikein tarkasti, voi huomata, mistä oikeasti onkin kyse.

:o

Ruotsissa ja Alankomaissa kappale on ollut listaykkösenä melkoisen kauan, Norjassa kolmantena, ja Suomessasin singlelistan yhdeksäntenä.

Ei muuta kuin bassottamaan Basshunteria!
kumina

ELOKUVA-ARVOSTELU: PIRATES OF THE CARRIBBEAN II - KUOLLEEN MIEHEN KIRSTU

Kauan odotettu Pirates of The Caribbeanin jatko-osa saapui Suomen valkokankaille 12.7.2006. Pirates Of The Caribbean II - Kuolleen miehen kirstu on jatko-osa elokuvalle Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirous (2003).

Rääyh!

Elokuva tuo esiin aivan uusia seikkailuja ja haasteita. Captain Jack Sparrow (Johnny Depp) haluaa saada käsiinsä kallisarvoisen aarteen, jonka omistaa legendaarisen Lentävä Hollantilainen -aavelaivan kapteeni Davy Jones (Bill Nighy). Helppoa ei ole saada käsiinsä tätä aaretta, etenkään yksin. Sillä aikaa, kun Jack koettaa tavoitella arkkua Jonesilta, Willin (Orlando Bloom) ja Elizabethin (Keira Knightley) hääseremoniaa ollaan juuri aloittamassa Port Royalissa, mutta heidät tullaan pidättämään avunannosta Jack Sparrow'n kolme vuotta aiemmin sattuneeseen pakoon. Kauppakomppanian komentaja suostuu antamaan Willille mahdollisuuden vapauttaa itsensä, jos hän onnistuu hankkimaan itselleen Jack Sparrow'n kompassin, jota Sparrow kantaa aina mukanaan.

Kaunis

Näin seikkalu saa alkunsa. Mitä sellaista arkussa mahtaa olla, jota Jack tarvitsee, ja tuleeko Will samaan kompassin käsiinsä? Se jääköön teidän katsottavaksenne!

Omat mielipiteet:

Itse kävin ensi-illassa katsomassa elokuvan, ja pidin siitä todella! Olisin odottanut, että toinen elokuva on aina ensimmäistä huonompi, mutta yllättävin käänne oli, että Kuolleen miehen kirstu oli melkeinpä parempi kuin Mustan helmen kirous.

Näyttelijät Depp, Bloom, Knightley ja lukuisat muut näyttelijät tekivät upeaa työtä. Vie aikaa, kunnes Kuolleen miehen kirstu julkaistaan DVD:lle, saatika VHS:lle, joten päätin käydä katsomassa leffan vielä toiseenkin otteeseen. :)

kurr

Suosittelen tätä elokuvaa kaikille. Kärryillä pysyminen onnistuu melko hyvin, vaikka ei olisikaan nähnyt ensimmäistä osaa. Tosin aina on parempi, että katsoo edellisen elokuvan aina ennen seuraavaa, sillä niin oppii tuntemaan henkilöhahmot paremmin, kuka on kuka ja niin edelleen. :) Kouluarvosanaksi antaisin elokuvalle 9.

Merirosvoseikkailut eivät kuitenkaan pääty tähän, sillä kolmas elokuva Pirates of The Caribbean - At World's End saapuu ensi vuoden puolella Suomeen.

kumina